pengalaman forex

View previous topic View next topic Go down

Salam perkenalan.

Post  iez on Mon Jul 18, 2011 12:22 pm

Salam..

Nama : iez
Asal : Terengganu
Tempat Tinggal : Cheras
Occupation : kje bese2 je..

join forex coz berminat nk cr duit lbey..
stakat ni pengalaman dgn forex is sy akan concentrate bile dh trasa nk memorex..n akan slow bile dah rugi. bile dh nek smgt smula,akAN concentrate blk..
kerugian maybe rm2k.

thnANX..

iez

Posts : 1
Join date : 2011-07-18

View user profile

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  ajib_sputnik on Mon Aug 31, 2009 2:42 am

kulitkerang wrote:rugi company forex? maknanyer broker scam ker? kalu rugi tu..insyaallah ada cara leh kumpul balik..kita rugi bukan sebab kita salah baca teknikal kekadang.kita rugi sebab kita ni tak dpt control money management..

betui tu cikgu.. money management tu mmg teramat la pentingnye. kawe sendiri pun dah pernah merasai kerugiannye tak mengawal MM ni..hehe... apepun mmg dlm forex ni ade jatuh bangun... kalau kite jatuh, jgn cepat putus asa... kite tambah lg ilmu dan practice, practice dan terus practice... walaupun hanye guna demo platform... then kite pasti akan BANGUN SEMULA! betul tak cikgu? haha... lol! afro

ajib_sputnik

Posts : 3
Join date : 2009-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  kulitkerang on Tue Aug 04, 2009 5:48 pm

pokcik wrote:
khairi wrote:saya khairi
dok kat setapak...
masuk forex tahun lepas..bulan 11
rugi company forex main banyak ribu jugak lah..
main sdiri dalam 2 rigu rugi..
nak belajar lah sapo nak ajarkan...

Betul...saya juga banyak ribu gak rugi. Tapi jangan putus asa. Ilmu forex banyak.tak abih belajor....
Belajor dengan Kolej Foerex. Murah ajer. Suppport sampai habis2an. Shocked Shocked Shocked

Kita sama-sama belajar...tak semuanya otai2 ni tahu ilmu forex tu... sama2 share laa.. kalu ada yang boleh bantu..kita bantu...

kulitkerang

Posts : 19
Join date : 2009-08-02

View user profile http://kolejforex.com

Back to top Go down

Upgrade

Post  pokcik on Tue Aug 04, 2009 12:06 pm

khairi wrote:saya khairi
dok kat setapak...
masuk forex tahun lepas..bulan 11
rugi company forex main banyak ribu jugak lah..
main sdiri dalam 2 rigu rugi..
nak belajar lah sapo nak ajarkan...

Betul...saya juga banyak ribu gak rugi. Tapi jangan putus asa. Ilmu forex banyak.tak abih belajor....
Belajor dengan Kolej Foerex. Murah ajer. Suppport sampai habis2an. Shocked Shocked Shocked

pokcik

Posts : 19
Join date : 2009-08-03

View user profile

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  kulitkerang on Tue Aug 04, 2009 10:55 am

rugi company forex? maknanyer broker scam ker? kalu rugi tu..insyaallah ada cara leh kumpul balik..kita rugi bukan sebab kita salah baca teknikal kekadang.kita rugi sebab kita ni tak dpt control money management..

kulitkerang

Posts : 19
Join date : 2009-08-02

View user profile http://kolejforex.com

Back to top Go down

salam perkenalan...akum...

Post  khairi on Tue Aug 04, 2009 10:07 am

saya khairi
dok kat setapak...
masuk forex tahun lepas..bulan 11
rugi company forex main banyak ribu jugak lah..
main sdiri dalam 2 rigu rugi..
nak belajar lah sapo nak ajarkan...

khairi

Posts : 6
Join date : 2009-08-04

View user profile

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  moneypips74 on Mon Aug 03, 2009 11:17 pm

Mohon perkenal diri kepada otai2 di sini. Terima kasih kepada owner kerana mewujudkan forum ini.. semoga ia menjadi tempat terbaik untuk kita sama2 menimbah ilmu dalam forex

Nama timangan : moneypips
Asal : Pandan indah
Pengalaman forex : beginner

Terima kasih

moneypips74

Posts : 3
Join date : 2009-08-03

View user profile

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  kulitkerang on Mon Aug 03, 2009 9:01 am

ezzad...bila nak mula belajar forex?? kat sini ada la beberapa otai forex..boleh bagi tips..semangat...duit tak leh la bagi.. Very Happy

kulitkerang

Posts : 19
Join date : 2009-08-02

View user profile http://kolejforex.com

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  opensky on Mon Aug 03, 2009 12:55 am

Nie baru pertama kali nak berjinak dgn forex.

Nama : ezzad
lokasi : PJ

opensky

Posts : 1
Join date : 2009-08-03

View user profile

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  pokcik on Mon Aug 03, 2009 12:35 am

Shocked Shocked Shocked
Salam perkenalan semua,

Nama: Shafie
Asal: Selangor
Tinggal: Kertih Terengganu
Kerja: sendiri
Pengalaman forex: 2007
kerugian 5k

Contact: shafie_intancare@yahoo.com
Tel: 019-9578484

pokcik

Posts : 19
Join date : 2009-08-03

View user profile

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  anasamzar on Sun Aug 02, 2009 9:43 pm

kolej..forex

anasamzar

Posts : 1
Join date : 2009-08-02

View user profile

Back to top Go down

pengalaman forex

Post  kulitkerang on Sun Aug 02, 2009 9:25 pm

salam... dari kolejforex

hmm...ini post pertama..dan hopefully akan berterusan nanti... saya bermula mengenal forex ni sudah almost 7 tahun..ada bnyak jatuh bangun saya dalam forex...dan saya bersedia untuk membantu sesapa saja yang berminat belajar forex... so..please..jangan segan-segan bertanya kalu ada masalah mengenai forex ni...
thanks
kulitkerang@kolejforex

kulitkerang

Posts : 19
Join date : 2009-08-02

View user profile http://kolejforex.com

Back to top Go down

Re: pengalaman forex

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum