Selamat berkenalan Semua ahali forex

View previous topic View next topic Go down

selamat berkenalan

Post  lhlokim on Mon Mar 22, 2010 10:01 pm

Very Happy
Abang Mokhtar

lhlokim

Posts : 2
Join date : 2010-03-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Selamat berkenalan Semua ahali forex

Post  pipseekerz on Thu Mar 18, 2010 9:02 pm

kulitkerang wrote:nampaknya mcm tak ramai yg minat belajar forex kot... nanti pegi la tgk kat http://kolejforexmudah.blogspot.com nanti...

kenapa takde budak2 kolej fx kt sini? dieorang dah tak minat memorex ke?
kalau tak minat bukak forum pekate kite bukak conference skype plak sifu? Very Happy
avatar
pipseekerz

Posts : 2
Join date : 2010-03-08
Age : 33
Location : Pandan Indah

View user profile

Back to top Go down

trend

Post  pokcik on Tue Aug 11, 2009 12:19 pm

pair mana tu. kalau eu setakad ne kalau tgk tf kecil masih down trend. Mungkin dia kan naik jap lagi tau selewatnya petang nanti. tapi tak pergi jauh paling tinggi pun 14250...

aper kata fendi...betul ke?

pokcik

Posts : 19
Join date : 2009-08-03

View user profile

Back to top Go down

mcmana analisis ari ni...

Post  khairi on Tue Aug 11, 2009 9:55 am

ari ni forex ape crita...trend naik ke trun ni...

khairi

Posts : 6
Join date : 2009-08-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Selamat berkenalan Semua ahali forex

Post  kulitkerang on Sun Aug 09, 2009 1:25 pm

nampaknya mcm tak ramai yg minat belajar forex kot... nanti pegi la tgk kat http://kolejforexmudah.blogspot.com nanti...

kulitkerang

Posts : 19
Join date : 2009-08-02

View user profile http://kolejforex.com

Back to top Go down

Re: Selamat berkenalan Semua ahali forex

Post  pokcik on Sun Aug 09, 2009 11:32 am

cheseman wrote:Very Happy Semua selamat belajar semuga boleh dapat untung dengan forex dunia Forex boleh jadi kaya atau miskin sekiranya anda tidak tahu jadi anda harus belajar
No new posts

Betul3
Bincang semua masalah forex anda di ruangan ini

BINCANG APA-APA SAHAJA MENGENAI FOREX
Shocked

pokcik

Posts : 19
Join date : 2009-08-03

View user profile

Back to top Go down

Selamat berkenalan Semua ahali forex

Post  cheseman on Sun Aug 09, 2009 12:57 am

Very Happy Semua selamat belajar semuga boleh dapat untung dengan forex dunia Forex boleh jadi kaya atau miskin sekiranya anda tidak tahu jadi anda harus belajar


Last edited by cheseman on Sun Aug 09, 2009 1:02 am; edited 1 time in total (Reason for editing : salah ejaan)

cheseman

Posts : 1
Join date : 2009-08-03
Age : 60
Location : Kota Bharu Kelantan

View user profile

Back to top Go down

Re: Selamat berkenalan Semua ahali forex

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum